Visste ni att Indigo IPEX arrangerar utbildningar i Klart ledarskap?

November 23, 2015

 

Klart Ledarskap® är ett utvecklingsprogram för ledare som strävar efter att uppnå resultat tillsammans med andra.

 

Klart Ledarskap ger organisationen en gemensam värdegrund för att leda utveckling och skapa resultat i partnerskap.

 

Programmet är framtaget av Gervase R. Bushe, kanadensisk professor i ledarskap och organisationsförändring och kom till Sverige 2004.

 

Klart Ledarskap har anpassats till den skandinaviska marknaden av Provins fem AB och får endast genomföras av licensierade instruktörer hos någon partner i nätverket. Indigo IPEX AB ingår i detta nätverk.

 

Utbildningen är upplevelsebaserad och utgångspunkten är deltagarnas egen verklighet och erfarenhet. Teoretiska begrepp och modeller varvas med reflektioner och praktiska övningar där deltagarna i par och grupper tränar på verkliga arbetssituationer. Utbildningen genomförs under 2+2 dagar. Deltagarna kan komma från samma verksamhet eller från spridda verksamheter.


I verksamheter där chefen gått Klart Ledarskap kan Klart Partnerskap genomföras om chefen har en tydlig ”strategisk intention” med partnerskap i sin verksamhet. Detta en process med träningsinslag där chefen omsätter sina Klart Ledarskapsfärdigheter i sin verksamhet tillsammans med sina medarbetare, ledda av licensierad instruktör i Klart Ledarskap.

 

Insatsen genomförs i grupp under 4 halvdagar.

 

Kontakta gärna Maria Comét på Indigo IPEX så berättar hon mer.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

BPM och digital transformering

August 29, 2016

1/5
Please reload

Recent Posts

May 26, 2016

Please reload

Archive