Årets höjdpunkt inom digitalisering!

August 27, 2017

 

 

BUSINESS LIVE. 20 SEPTEMBER 2017

 

 

Här får du svar på frågorna! Du får även tips hur din verksamhet kan öka takten i den digitala agendan med inspiration från IKEA, Byggmax, Fastighetsägarna, Norrtälje kommun, Radar och Barium - helt kostnadsfritt!

 

Boka din plats nu!

 

I egenskap av partner till Barium kommer Indigo IPEX att delta på årets Business Live. Vi hoppas att även Du har möjlighet att följa med! Ett utmärkt tillfälle till att lära Dig mer om vad digitalisering innebär och vad det är bra för. Kom!

 

Eventet är kostnadsfritt och riktar sig till chefer, förändringsledare och verksamhetsutvecklare på företag och myndigheter som vill inspireras, nätverka och entusiasmeras kring digitalisering av verksamhetsprocesserförändringsledning  och moderna IT-strategier. Vår erfarenhet säger, att en samverkan mellan verksamhet och IT krävs för att genomföra varaktig förändring ihop med slutanvändarna.

 

Ett halvdagsevent med stort fokus på praktiska tips och idéer som går att omsätta i er verksamhet med en gång. Vi kommer även satsa på ett After Event med Digital Safari och spännande mat i Epicenters häftiga lokaler. Helt kostnadsfritt för vår målgrupp.

 

Mattias Wickenberg ifrån IKEA Food samt Daniel Bergman ifrån Byggmax är först ut som talare - missa inte detta!

 

Nyheter för i år:

 

- Halvdagsevent som är packad med kundtalare och inspiratörer

- Digital Safari - testa VR, chip-implantat och senaste tekniken

- After Event med tilltugg, dryck och mingel i epicenters high-tech jungel

 

Mer info, programpunkter och fakta om eventet hittar ni här!

 

NÄR - 20 september, klockan 13.00-19.00

VAD - Kostnadsfritt event för chefer och verksamhetsutvecklare inom IT   och verksamhet

VAR - Epicenter, Mäster samuelsgatan 36, Stockholm

HUR - Anmäl er via formuläret, vid frågor kontakta        nina.stromberg@indigoipex.se eller ring på 0729 446610.

 

 

 

 

OBS - Exklusivt för Barium användare kommer vi även arrangera en förmiddagssession klockan 10.00-12.00!  Roadmap, framtidsspaning och kompetensöverföring mellan Bariums kunder. Förmiddagspasset kommer arrangeras av flera lagdelar från Barium. Ni får chans att träffa produktutvecklare, konsulter, andra kunder samt oss från Indigo IPEX som tillsammans vill dela kunskaper för att ni snabbare ska kunna digitalisera er verksamhet.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

BPM och digital transformering

August 29, 2016

1/5
Please reload

Recent Posts

May 26, 2016

Please reload

Archive